Monday, August 3, 2009

7 vaprat diiva(ni)t

Kohevarsti tekkib mul vajadus. Mõtlesin siis, et võiks võimalikult odavalt hakkama saada. Vaatasin netis ringi. Sellised imed hakkasid silma. Aga ühegagi vist plaani pidama ei hakka. Eks otsin ja mõtlen veel. Oma diivanit.

Scarabike näeb ulme välja, aga sadulas istuks pigem ikka õues.

Carlo Rossi Cabernet diivan on luksuslik, aga paistab minusuguse kohmakuse jaoks ehk liiga habras. Ja nii palju ma veini kah ei armasta. Võibla õllepudelitest annaks miskit kuhjata.

VintageVending tegi Cadillacist diivani. Khm. Kust seda veel saada? Võiks siis mõne mosse või sapaka relakaga pooleks saagida..

Carbonmade on tehtud papist ja padjad on paberiga täidetud. Mõnele kirjatsurale paras. Kui tuleb loomepuhang peale, siis saab kohe mööblile kribima kukkuda.

Reestore arvab jällegi, et vannis on lahe magada. No see on leidudest küll kõikse kõvem tükk, et ei tema alla vannu ka kõige karmimale kohtlemisele. Mis võib osutuda probleemiks.

Ja meie oma KuMu seest võib leida sellise kummise toolikese. Käisin seal majas alles ükspäev, tooli nägin ka kohe, aga unus ikka vaadata, et kes ja miks tegi. Nojah. Endale sellist ju tuppa ei paneks. Pilt siit.

Eesti võsast on tehtud selline Roigasmööbel. Juba parem, sest oksarisu peaks ikka leiduma, aga tahaks ikka midagi mugavamat.

1 comment:

  1. Kumu toolid on skulptor Villu Jaanisoo looming.

    ReplyDelete